Beauty

VECKANS TIPS

5things-2

Här kommer ett lite knäppt, men väldigt bra tips åt er! På bilden ser ni min nya favoritprimer! Lite otippat, jag vet haha, men den är verkligen hur bra som helst och framförallt så är den extremt prisvärd om man jämför med riktiga primers som kostar flera hundra kronor för en liten pytteflaska. Mitt smink har aldrig hållt på länge som med denna after shave (hör själv hur det låter, haha) och framförallt så håller sig min hud matt och fin så himla länge. När jag först såg denna i en youtubevideo blev jag väldigt skeptisk men samtidigt nyfiken och vad givetvis tvungen att testa, vilket jag är så glad att jag gjorde! Ni hittar den för 79 kronor här.

Here is a weird, but very good beauty tip for you guys! In the picture you see my new favorite primer! A little unexpected, I know haha, but it’s really so good and extremely cheap if you compare it to ”real primers”. This after shave really makes my makeup hold that much longer and my skin doesn’t get shiny as easily. When I first saw this in a youtube video I was a but skeptical but I got curious so I tried it which I’m so happy I did! You can buy it here. 

8 svar till “VECKANS TIPS

 1. Cathrine skriver:

  Haha, jag ska köpa denna nu! ;D

 2. Gail Jimenez skriver:

  How about the scent? Is it overpowering like the usual scent of men products?

  http://www.thedreamisreal.wordpress.com

 3. Sara skriver:

  Den är verkligen så grymt bra som primer!

 4. J skriver:

  Haha så komiskt, min pojkvän använder den där och så sa han till mig att han läst på nätet att massa tjejer använder den som primer, så då testade jag och den är verkligen super!! 😄

 5. Emma skriver:

  Jag ska på utbytesstudier i Australien om bara en vecka och jag undrar hur lång tid tog det med tidsomställningen? Hade varit så kul om du gjorde ett inlägg om lite tips inför en Australienresa. Hade behövt det nu haha. Kram!

 6. Ljuva Julia skriver:

  Jag tycker att Niveas produkter doftar så himla gott 😀

 7. Madeleine skriver:

  Det där har jag testat en gång så vågar inte säga vad jag tyckte om den som primer, men jag kunde inte riktigt tänka bort lukten. Tycker den luktar lite för mycket man. Vad tycker du om lukten? 🙂

 8. Sarah skriver:

  Det är helt sjukt att den funkar så bra! xD Dessutom gillar jag doften, det är lite charm bakom den. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.