Beauty

HAIRTALK

Nej hörni! Nu känner jag att det är dags för en stor utseendeförändring inför våren. Jag har alltid haft mitt långa hår, jag har provat att färga det brunt två gånger, klippt av några decimeter några gånger (utan att någon knappt märke någon skillnad då det fortfarande var långt) och nu känner jag bara att det är dags för något nytt, något vuxnare. Jag är livrädd att jag kommer ångra det (man har ju hört många skräckhistorier om folk som gör det) men samtidigt så kan man ju inte gå runt och inte våga på grund av det, det kan ju även bli fantastiskt bra och något jag kommer älska!

long-bob

Så, funderingarna har gått kring en long bob eller lob som det även kallas. Jag skulle även vilja ljusa upp det en aning till färgen jag hade 2012-2014. Jag tänker mig mycket volym, lite rufsigt och så tydligt markerade ögonbryn till det. Vad tror ni? Skulle det passa? 🙂

15 svar till “HAIRTALK

 1. Marith skriver:

  Jo men gör det, det kommer se jättefin ut! 🙂 Jag tycker att lite kortare hår ser mycket mer vuxen och ”sophisticated” ut. Och jag tror verkligen att det skulle passa dig väldigt bra!

 2. Hanna skriver:

  Jag tror det skulle bli supersnyggt på dig! Tycker överlag det är en snygg frisyr som jag själv tänkt tanken att klippa, men mitt hår har tyvärr en tendens att typ ‘svälla’/ se väldigt tjockt och yvigt ut i topparna men platt upp på huvudet så det skulle inte se klokt ut på mig tyvärr om jag inte skulle styla det, vilket jag inte har tid och tålamod för.. Du har kanske inte det problemet så då säger jag kör på! Men tänk efter hur ditt hår brukar bete sig om du inte har tid att fixa till det varje morgon!
  Vill också tacka för en jättebra blogg, tycker framför allt det är så kul att läsa om ditt jobb som bröllopskoordinator!

 3. Linda skriver:

  Hej Fanny!
  Tycker du ska köra! Det växer ju ut igen om du inte trivs i det, det är bara hår 🙂 Tittade på lite bilder på dig och höll för dit långa hår så det blev axellånet och tror verkligen du kommer passa sååå bra i det! Go for it 😀
  Kramar!

 4. Cathrine skriver:

  Fanny detta är den bästa idén jag hört!! Du kommer bli SÅ snygg i detta! KÖR KÖR KÖR!!!

 5. Elin skriver:

  Tänkte direkt på Nooras frisyr från Skam! Kan bli sjukt coolt 🙂

 6. maria skriver:

  Åh så himla fint!!! do it!

 7. Jag är helt säker på att du skulle passa superbra i det!

 8. Astrid skriver:

  Ja! Kör! Det växer ut igen och det skadar aldrig att testa!

 9. Jenny skriver:

  Bara gör det, jag tror det kommer passa dig superbra! 🙂

 10. Clara skriver:

  Åh, är inne på exakt samma grej!
  Kör på säger jag!

 11. Maja Johansson skriver:

  Jaaaa!! Det skulle passa dig såååååå bra! Kör på de!
  Och markerade ögonbryn är supersnyggt tycker jag!

 12. Eira skriver:

  DO IT!! kommer bli så himla snyggt!

 13. Ingrid skriver:

  Jag tycker att du skulle vara suupersnygg i det!!

 14. Super snyggt tror jag! Kör!

 15. Frida skriver:

  Gor det! Kommer bli sa bra!

  Ditt har verkar aven vaxa valdigt snabbt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.