Everyday

MÅNDAGEN I 5 BILDER

Måndagen började som sagt med jobb hemfrån köket medans regnet smattrade mot rutan, kan inte älska mitt jobb mer dagar som denna när vädret är supertrist men möjligheten att omvandla det till något mysigt istället genom att jobba hemma finns.

 

Vid 12 var det dags att svira om och snygga till sig lite! Ledsen för suddig bild, det var såååå mörkt i lägenheten pga. vädret.

Mötte upp Anna på Kaffeverket för lunch! Jag var vrålhungrig så det blev en grillad surdegssmörgås med smält smör, kalkon och dijon… mm!

 

Sedan åkte vi till Mall of Scandinavia för att göra presslån till plåtningen! Hittade inte så mycket tyvärr, men stannade till och klämde lite i kuddhörnan på R.O.O.M…

Jag åkte hem en snabbis och lämnade av grejer innan jag åkte iväg till Östermalm för mitt brudparsmöte. Tillslut när jag kom hem igen provade jag olika outfits till plåtningen på onsdag, vi ska nämligen passa på att fota lite team-bilder till hemsidan också när vi alla är samlade. Det slutade med detta, älskar denna nya blus från River Island (ni hittar den här).

Det var min måndag! Nu blir det korvstroganoff i soffan med 13 Reasons Why på TV’n. Godnatt!

8 svar till “MÅNDAGEN I 5 BILDER

 1. Elin S skriver:

  Så roligt det är att du har börjat uppdatera lite mer, har saknat dina uppdateringar! Du är verkligen bäst på vardagslyx. Ha en bra dag, kram 🙂

  1. Fanny Staaf skriver:

   Åh vad glad jag blir, tack Elin! 🙂

 2. Sofi skriver:

  Sååå fin blus! ❤Vilken storlek har du? Tacksam för svar snarast🙊

 3. Anna skriver:

  Kul med uppdatering! Hur går det i lägenheten? Du skrev att du skulle förnya litegrann😊 Fantastiskt vacker är du, och jättefin tröja! Vilken storlek har du på den? Kram

  1. Fanny Staaf skriver:

   Det går bra, tack som frågar! Vi har lite sista grejer vi ska göra när vi kommer hem från Grekland men det börjar kännas klart 🙂 Visar bilder senare.

   Vad roligt att du gillade tröjan, jag har faktiskt storlek 34 på denna, väldigt liten i storleken!

 4. Emma L skriver:

  Hej, Måste börja med att säga hur bra bloggen är. Mycket inspiration blandat med goa vardagsbitar. keep it up. Jag har följt dig ett tag, men tappat lite på sista tiden pga livet som kommit ivägen helt enkelt. Hemma har vi gått lite i bröllopstankar och funderat mycket kring vad man får vs prislappen. Jag hade älskat ett inlägg dels hur man lägger upp en bra budget, och kanske ev var de stora kostnaderna hamnar (för en som har noll koll), gärna tips på hur man får det personligt utan att Pinteresta ihjäl sig och lite tips på hur man kan piffa ordning olika typer av lokaler på fina sätt. Nu kanske du har något av detta redan, som jag missat bara. Då vore de jättesnällt med en länk dit bara:) Tack snälla! Och ha en kanonfin vecka!

  1. Fanny Staaf skriver:

   Hej Emma!

   Stort tack och grattis till förlovningen 🙂 Vad roligt att börja planera bröllop! Jag driver tillsammans med en annan bröllopskoordinator ”Bröllopspodden” där du finner svar på alla dessa frågor samt mycket mer, spana in den 🙂

   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.