Travel

HELLO RHODES!

Hej från Rhodos! Vi har verkligen hamnat mitt i ett paradis här, preciiiis vad vi behövde. Från sekunden vi klev in på hotellområdet har vi varit avslappnade, vi behövde inte ens checka in på ett ”klassiskt” sätt utan personalen satte oss i mjuka soffor ute i skuggan med en svalkande drink och tog med incheckningen till oss, hur härligt? Sedan ser hela hotellet ut som en inredningstidning, maten är to-die-for (låt mig inte ens börja prata om frukosten….) och så är det ett vuxenhotell så inga barn är tillåtna vilket resulterar i ett ständigt lugn och tystnad. Efter de senaste månaderna både jag och Andreas har haft med helt sinnessjukt mycket jobb var detta så välbehövligt så att jag på riktigt blev tårögd av lycka två gånger idag (jag vet, jag är sååå löjlig haha) men jag känner att vi verkligen andas igen, har riktiga konversationer som inte handlar om stress och jobb och bara får njuta av varandras sällskap. Vi har bara varit här en dag men jag känner redan att jag har gått ner i varv och är såååå lycklig över att vara här. Hur som helst, en lite lyckoavlastning från min sida! Nu ska vi strax iväg och äta middag här på hotellet, helst vill vi inte lämna det alls då det är en så fantastisk stämning här. Vi hörs imorgon!

2 svar till “HELLO RHODES!

  1. Tove skriver:

    Vad har ni för rum helt exakt? Kollar på booking och där finns många val att välja från.

    1. Fanny Staaf skriver:

      Vi hade det minsta men fick väldigt tur då vi fick ett hörnrum som hade dubbelt så stor terass som de andra rummen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.