Outfits

Feeling french

Inlägget presenteras i samarbete med Gina Tricot

Blouse here  / Pants here

En lördagsoutfit kommer lastad! Lite mer seriös än vanligt. Jag har ju som jag skrev senast ett äckligt munsår den här veckan och jag kan verkligen inte le när jag har det. Alltså, jag vet inte vad som händer men min läpp lyfter på något konstigt sätt och ögonbrynen sjunker ner så jag ser heelt galen ut. Förmodligen för att det gör så ont så mina ansiktsmuskler försöker försvara sig, haha. Försökte lite på de första bilderna och sedan sa Andreas jäätteförsiktigt ”Älskling… du är jättefin men du kanske ska försöka att inte le så mycket på bilderna just när du ha munsår?” hahahaha. Tack för feedbacken älskling ♥ Idag på morgonen har vi i alla fall ätit god frukost och nu är Andreas borta och kontrollkollar sin lägenhet inför dagens visning och jag snor ihop en efterrätt till kvällens middag. Recept kommer om det blir lyckat! Senare ska vi städa lite, jag tänkte ta ett varmt bad och så ska vi ha vänner över på söndagsmiddag ikväll, såååå mysigt. Hoppas att ni alla får en fortsatt härlig söndag!

.

 

2 svar till “Feeling french

  1. Elsa skriver:

    Vart kommer din fina basker ifrån? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.