Everyday

NY BLOGG!

Nu är bloggen flyttad! Efter många bra år här på Tailsweep är det dags för ett nytt bloggkapitel. Många av er märkte att jag fick en massa ny bloggenergi helt plötsligt i höstas och det var efter ett möte då jag beslutade mig för att flytta min blogg. Jag visste det inte själv men det var precis vad jag behövde för jag fick en riktig nytändning och sedan dess har jag varit sååå taggad! Så, numera kommer jag blogga på Nouw och fannystaaf.se kommer fortfarande att fungera så att ni hamnar direkt där (ni som följer via Bloglovin behöver alltså inte ändra något) men det kan ta någon dag så så länge kan ni klicka er vidare på länken nedan för att se mina nya inlägg. Hoppas ni är taggade på att följa med!! 😀

NY BLOGG HÄR!!

NY BLOGG HÄR!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.